Workshops

Hjem / Workshops

Kommende workshop d. 27.10.2021 m. Helle Dreier.
Kun for medlemmer af ViTSi!

Kender du det? Du synes, at du har gjort dig sådan en umage med at tilpasse kørestol og siddepude til en rigtig dårlig borger, men at du en 14 dages tid senere hører fra sosu-hjælper eller sårsygeplejerske, at der nu er opstået et 4 cm dybt tryksår på os sacrum? Du får koldsved og tænker hjææælp…..hvad stiller jeg så op?

Kom og vær med til at sætte fokus på dine muligheder for - på tværs af fagligheder – at forsøge at ’redde’ den konkrete situation. Kom og forstå, hvordan du med simple redskaber kan forebygge og hele tryk- og vævsskader på et evidensbaseret grundlag. Få konkrete redskaber, som du kan bruge i din analyse af siddestillingen, og lær at spotte, hvordan hverdagens brug af forskellige hjælpemidler måske kan påføre borgeren tryk- og vævsskader.

Vi bruger bogen: ABSA – AktivitetsBaseret SiddestillingsAnalyse  - og du kan sagtens deltage, uden at anskaffe og have læst bogen, MEN det største udbytte får du, hvis du har læst hele eller dele af bogen forud for dagen. Så er du nemlig allerede godt på vej til at løse din faglige del af opgaven.

Bogen kan købes via Saxo.com

De bedste hilsner

Helle